HOSPICE DE REIZIGER VACATURES

Het Hospice is tot stand gekomen door de inzet van de Stichting Hospice Barendrecht, maar vindt haar oorsprong bij de Rotary Club Barendrecht.  Met de inzet van vele vrijwilligers en de steun van vele sponsoren is het gelukt om het hospice te realiseren.  Op deze pagina vindt u onze vacatures

Hospice de Reiziger zoekt vrijwilligers met passie voor koken

Hospice De Reiziger is een 'bijna thuis huis'. Ons hospice heeft 6 royale kamers waar onze terminale gasten op waardige wijze, samen met hun naasten, de laatste fase van hun leven doorbrengen. We zijn gevestigd in een verbouwde monumentale hoeve “Binnenland' aan de Voordijk 332 in Barendrecht.

Met ongeveer 120 vrijwilligers in verschillende functies, waaronder het bestuur, wordt dit hospice gerund. We voorzien in een behoefte in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk, maar er komen zeker ook gasten uit omliggende gemeenten. Sinds de opening in juli 2016 hebben we inmiddels zo’n 130 gasten ontvangen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken koks  (m/v) voor de vrijdag en incidenteel voor de lunch! Je kookt voor onze gasten, hun bezoek en dienstdoende vrijwilligers. Onze kookploeg heeft dringend versterking nodig!

De avondkoks werken van 14.45 uur- 19.00 uur.
De lunchkoks van 11.30 uur- 14.00 uur.

Ben je iemand die graag kookt en iets voor ons hospice wil betekenen? Meld je dan aan door een  mail  te sturen naar coordinatoren@hospicedereiziger.com.