Gezocht: nieuwe bestuursleden

Hospice de Reiziger is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het betreft een bestuurslid fondsenwerving en een bestuurslid facilitaire zaken.

Zonder fondsenwerving en donaties kan het hospice niet bestaan. Het bestuurslid fondsenwerving heeft als taak om particuliere fondsen en lokale bedrijven te benaderen en warm te maken voor ondersteuning (in geld of natura) van het hospice.

Het bestuurslid facilitaire zaken is verantwoordelijk voor onderhoud van het pand, de tuin en overige opstallen, daarin bijgestaan door een team enthousiaste vrijwilligers. Zaken van groot onderhoud worden in het bestuur besproken en uitgevoerd na een akkoord van het bestuur. Voor klein(er) onderhoud is jaarlijks budget beschikbaar. Voor uitvoering van klein(er) onderhoud is geen toestemming vooraf nodig.

Hospice de Reiziger is een plek waar gasten gedurende de laatste levensfase verblijven. Vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat een gast tot de laatste dag van het leven geniet. Daaraast ontzorgen vrijwilligers en medewerkers de dierbaren en naasten van de gasten. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan voorzitter@hospicedereiziger.com. U kunt ook direct uw belangstelling voor de functie kenbaar maken bij dit e-mailadres. Stuur aub ook uw CV mee.    

0
Feed