EEN MODERN HOSPICE IN EEN MONUMENTAAL JASJE

Gelegen aan de Voordijk in Barendrecht met een prachtige tuin, een bijzonder huis in een mooie groene omgeving.

GEMEENTELIJK MONUMENT

Hospice de Reiziger is gevestigd in een karakteristieke hoeve die stamt uit het eind van de 19e eeuw. Het pand staat op de Gemeentelijke Monumentenlijst.

Na een grondige verbouwing is er in 2016 een modern hospice ontstaan met zes ruime gastenkamers. Elke gastenkamer heeft een kitchenette, een privé badkamer en is voorzien van alle comfort. Openslaande deuren maken het vanuit elke gastenkamer mogelijk om zelfs met bed het eigen terras te betreden vanwaar uitzicht is op de sfeervolle tuin. Er is een ruime huiskamer en keuken en ook is er een stilteruimte. Alles is erop gericht om de gasten een huiselijke plek te bieden voor de laatste levensfase. Bijna net als thuis.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN

Bij de totstandkoming en bouw van het hospice is rekening gehouden met de bereikbaarheid. Behalve via het officiële adres aan de Voordijk 332 in Barendrecht is het hospice ook te bereiken via de achterzijde. Hierdoor is een snellere aanrijroute mogelijk ten behoeve van huisartsen en andere bezoekers. Aan deze zijde van het Hospice is voldoende parkeergelegenheid.