HET VERBLIJF IN HOSPICE DE REIZIGER IN BARENDRECHT

Iedereen met een levensverwachting die korter is dan drie maanden is welkom in ons hospice. Leeftijd, geloof of inkomen is niet belangrijk. Het hospice is een waardige, sfeervolle plek voor de laatste levensfase.

Algemeen

Onze gastvrouwen en gastheren, samen met alle andere, goed getrainde, vrijwilligers zorgen ervoor dat het onze gasten en hun naasten aan niets ontbreekt. De wensen en behoeften van onze gasten staan centraal. De dagelijkse leiding van het hospice is in handen van twee coördinatoren. Voor algemene vragen over het hospice kunt u bellen naar 0180- 22 20 54 of mailen naar coordinatoren@hospicedereiziger.com.


Zorg

De zorg voor onze gasten wordt geleverd door huisartsen uit de regio. Het palliatief thuiszorgteam van Stichting Laurens verzorgt de verpleegkundige specialistische zorg. Hiervoor is een thuiszorgindicatie noodzakelijk.

AANMELDEN/ MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over de mogelijkheden tot verblijf en de benodigde indicatie kunt u telefonisch contact opnemen met Laurens entree (010-3323000) of mailen met het specialistische thuiszorgteam van Laurens.