HOSPICE DE REIZIGER BESCHIKT OVER MODERNE VOORZIENINGEN

Deze maken het verblijf zo comfortabel mogelijk voor onze gasten en hun naasten. Met deze voorzieningen is het voor onze vrijwilligers en voor de medewerkers van het thuiszorgteam ook prettig werken binnen het hospice.

GASTENKAMERS

De 6 gastenkamers hebben elk een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers zijn voorzien van een kitchenette en sfeervol gemeubileerd. Buiten het bed zijn er comfortabele stoelen en o.a. een televisie aanwezig. Ook is er WIFI beschikbaar.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

Het hospice beschikt over een grote moderne keuken. De woonkamer met haard is sfeervol ingericht en bestaat uit twee aparte zitgedeeltes. De schuifdeuren hiertussen maken het mogelijk om één van beide ruimtes in te richten als stilteruimte.

TUIN

Rondom het hospice ligt een prachtige tuin. Gasten hebben vanuit hun eigen kamer toegang tot de tuin. Desgewenst kan een gast met bed en al naar buiten om te genieten van de vogels en de konijnen. Ook de was wordt bij mooi weer buiten gedroogd.

OVERIG

Naast de privé badkamers beschikt het hospice over een grote badkamer met comfortabel hooglaag bad en is er een linnenkamer waar zelf wordt gewassen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot logeren in de logeerruimte en is er een kantoorruimte aanwezig.