Santarun 2023

Op zaterdag 16 december organiseert Rotary Club Barendrecht weer de Santa Run. De Santa Run is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie met ondersteuning van het Barendrechts hospice De Reiziger als doel.

De organisatie hoopt op weer veel aanmeldingen voor dit sfeervolle en feestelijke evenement voor jong en oud. Vanaf nu kan iedereen zich weer inschrijven op https://barendrecht.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Door de bijdrage van de hoofdsponsor Hoek en Blok kunnen de kosten per deelnemer beperkt blijven tot €7,50. Dit bedrag is inclusief een Santa pak, goodiebag en consumptiebon.

Op het Doormanplein zal het rond de klok van 15:00 uur weer vol staan met Santa’s als de warming-up door de medewerkers van Aad van Loon start, waarna de burgemeester de honderden hardlopers en wandelaars zal wegschieten voor een 5 km prestatieloop, een 3 km funrun of een gezellige wandeling door Barendrecht.
Natuurlijk is er weer de gezellige muzikale omlijsting en de winnaars zullen in het zonnetje worden gezet. Ook voor de grootste groep deelnemers is er weer een prijs. Voor iedereen is er na afloop ook weer een goodiebag met een consumptiebon om een goede start te maken op de afterparty.

0
Feed

Volg ons op: