Vrijwilligers gezocht!!

Wie komt het leuke team vrijwilligers van Hospice de Reiziger versterken? We zijn op zoek naar diverse mensen voor verschillende functies. Misschien iets voor jou?

Zo is de groep vrijwilligers, die verantwoordelijk is voor het kopen van de boodschappen op zoek naar een collega. In het hospice worden verse maaltijden gekookt en de ingredienten worden - online en in de winkel - gekocht. Omdat er verse maaltijden worden gekookt, wordt er 2 - 3 keer per week inkopen gedaan. Per week ben je gemiddeld ongeveer 3 uur bezig met de inkoop.

Ook de vrijwilligers met groene vingers zoeken versterking. Het hospice beschikt over een prachtige tuin. Daarnaast is er ook een moestuin. Liefhebbers van tuinieren kunnen dus hun hart ophalen met snoeien, gras maaien (met een karretje) en het onkruid wieden. Dit kost je gemiddeld een dagdeel in de week.

Tenslotte zijn we op zoek naar verzorgers voor onze kippen. De activiteiten bestaan uit het geven van voer en het rapen van de eieren. Dit moet dagelijks gebeuren, dus we willen het liefst een aantal vrijwilligers die onderling het rooster opstellen. Het kost je ongeveer 20 minuten.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je mail naar info@hospicedereiziger.com . Je kunt je via dit e-mailadres natuurlijk ook gelijk aanmelden.  

 

0
Feed

Volg ons op: