Zorg voor gasten centraal bij Hospice de Reiziger

Sinds begin maart 2020 is het coronavirus helaas de realiteit waarmee wij leven. Dat betekent voor ons hospice dat wij er alles aan doen om dit onzichtbare virus buiten de deur te houden. Tot nu toe met goed resultaat, mede dankzij de vrijwilligers én de gasten met de mensen om hen heen. Er wordt streng aan de RIVM richtlijnen gehouden,
aangescherpt met richtlijnen die vanuit de zorg nodig zijn. Zo worden vrijwilligers uit de risicogroep niet ingeroosterd. Als een vrijwilliger zich niet lekker voelt en/of ziek is, blijft deze thuis. Dit om de gasten de ruimte te geven in alle vertrouwen in het hospice te kunnen zijn.


Om de rust, zorg en begeleiding goed te realiseren, hebben wij besloten tijdelijk minder gasten aan te nemen en zijn van 6 naar 4 gegaan. Wij prijzen ons gelukkig dat het nog steeds goed gaat. Het ingezette crisisteam houdt dagelijks bij of er reden is om regels aan te scherpen of los te laten. Dit wordt met iedereen binnen het hospice gecommuniceerd. Verder zijn wij er blij mee dat de omgeving begrijpt dat er nu minder mensen onze gasten binnen het hospice kunnen bezoeken. 


Als hospice hebben wij vertrouwen in de toekomst en hopen wij u t.z.t. weer te kunnen begroeten.Vooralsnog is onze wens dat iedereen op een veilige manier in het hospice kan verblijven of werken. 


Het bestuur Hospice de Reiziger


0
Feed

Volg ons op: